Inlogformulier

Shoot-Inn 2016

VOORRONDES DONDERDAG

6 oktober, 13 oktober, 20 oktober en 27 oktober.

FINALE VRIJDAG

4 november 2016

Namens de Schuttersvereniging Waddinxveen willen wij u en/of uw bedrijf, gezin, familie en vrienden uitnodigen voor onze jaarlijkse Shoot-Inn.

De Shoot-Inn is een evenement met (pers)luchtwapens waar nagenoeg iedereen vanaf 14 jaar zich voor kan inschrijven. Op deze avonden zullen de teams strijden voor de eerste 2 plaatsen, dit gebeurd door middel van 20 schoten per persoon met voldoende proefschoten vooraf. De punten van uw team worden bij elkaar opgeteld en dit bepaald uw eindscore. Iedere avond is er plaats voor ongeveer tien teams.

De beste twee teams van die avond gaan door naar de finaleavond. De Schuttersvereniging verwacht veel enthousiasme van vriendengroepen, gezinnen, buren en vanuit het bedrijfsleven.

Er kan zowel met luchtgeweer als luchtpistool worden geschoten.

De vereniging heeft dit jaar 4 avonden gereserveerd waar u zich voor kunt inschrijven en de 5e avond is voor de finale.

Deze 4 avonden zullen zijn op donderdag 8, 15, 22 en 29 oktober. De finale zal worden gehouden op vrijdagavond 6 november. U bent welkom vanaf 19.45 uur en om 20.00 uur begint de Shoot-Inn. De uiterste inschrijfdatum is vrijdag 2 oktober.

De kosten bedragen € 30,- per team van 3 personen. Hiervoor krijgen de teams die avond de beschikking over een baan, voldoende schietkaarten en kogeltjes.

Deskundige begeleiding staat klaar om de basisbeginselen bij te brengen en de veiligheid te waarborgen.

Tevens kunt het regelement op onze website inzien.

Nadat u klaar bent met schieten, kunt u bij de bar terecht voor een verfrissend drankje.

Voor meer informatie of een deelnameformulier kunt u op dinsdag- en donderdagavond tussen 20.00 uur en 23.00 uur contact opnemen met de vereniging: 0182-616528 of u kunt e-mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Ook kunt u zich direct inschrijven via de website.

Met vriendelijke groet,

Bianca van den Berg