Inlogformulier

Het nieuwe Barrooster is weer gemaakt.

Het huidige barrooster loopt weer ten einde en daarom is er weer een nieuw schema gemaakt. 

Lees meer...

BBQ 2015

Ook dit jaar gaan we weer uitsloven met onze kookkunsten op de aller gezelligste Cub-BBQ in de geschiedenis van SV Waddinxveen. 

Lees meer...

Opschoondagen 2015

Ook dit jaar is er weer een hoop werk verzet. Het is helemaal geweldig om te zien dat er leden zijn binnen onze vereniging die hun vrije tijd en goede humeur hebben willen inzetten voor SV Waddinxveen.

Via deze weg wil ik namens het bestuur alle vrijwilligers die hard gewerkt hebben dit weekend, bedanken voor de goede inzet.

Lees meer...

Zomerstop 2015

Als we nu naar buiten zouden kijken, zou je het niet zeggen maar de zomervakantie is weer begonnen!  Na een paar weken weg te smelten in de klaslokalen, zijn de kinderen nu weer vrij om in de plassen te stampen met hun herfstlaarsjes.  Kortom, een echt oudhollandsche zomer!

Lees meer...

De lente begint vroeg bij SV Waddinxveen. 

Zoals iedereen al weet is er lange tijd gesproken over het aanschaffen van nieuwe wapens maar nu het is heugelijke feit eindelijk daar:

SV Waddinxveen heeft een nieuw wapen in het assortiment. Hoeza! 

Hoe de jongste telg in onze wapen kast gaat heten en hoeveel deze weegt, gaan we nog niet verklappen. Daarvoor moet je maar gewoon langs komen op de vereniging. 

Lees meer...